ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Telesales in limba germana pentru Job Connect :

Departament: Vanzari

Oras: Sibiu

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 2 si 5 ani

Certificate: B2

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

Suntem Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Cautam un om entuziast care sa promoveze serviciile noastre cu un mare focus pe Recrutarea de Personal. Pentru a intelege acest serviciu va invitam sa intrati pe pagina noastra despre RECRUTARE. Furnizam acest serviciu pentru companii din Străinătate (preponderent Germania) deja de 5 ani. Vrem sa fim mult mai bine cunoscuti in randul angajatorilor din Germania care sunt interesati sa angajezi specialisti romani. Vedeti aici o oportunitate? Suntem bucurosi sa va cunoastem si sa dezvoltam proiecte foarte interesante.

Profil/Cerinte:

Iata cateva dintre lucrurile importante pentru noi:

Sunteti o persoana atenta la cuvinte si la modul in care scrieti si vorbiti? 

Vreti sa va dezvoltati in domeniul Vanzari si Consultanta?

Sunteti interesat de oameni?

Daca pe langa aceste intrebari pe care le avem acum despre dumneavoastra, sunteti un om simplu si modest, suntem bucurosi sa facem o echipa buna.

Cum acest job presupune contactul cu reprezentanti din companii germane (secretare, Directori de Resurse Umane, Directori de Departamente, Directori Generali) cunoasterea limbii germane este o conditie obligatorie. Nivelul minim acceptat este B2.

Ce avem de oferit:

Un salariu de baza;

Un sistem de recompense generos;

Un telefon destept cu abonament de voce si date pentru a putea urmari e-mail-urile oriunde v-ati afla;

Timp pentru dezvoltare personala;

Un colectiv in care vorbim frumos unii cu ceilalti si ne sprijinim reciproc. 

Va regasiti in acesta descriere? Noi suntem bucurosi sa va cunoastem. Va sunt la dispozitie pentru a ne intalni si a vedea cum putem colabora in acest proiect.

Cu prietenie,

Catalin Vacon, 0744549554, catalin.vacon(at)jobconnect.ro

Descriere:

Misiunea pe care v-o propunem este sa ne ajutati in activitatea de Vanzare si obtinere de contracte si comenzi noi pentru serviciul de Recrutare.

Activitatile implica:

Prospectare: avem deja 500 de companii din Germania pe care le cunoastem si cu care am mai interactionat. Aceasta baza de date poate sa creasca prin ajutorul dumneavoastra, cautam clienti noi despre care strangem informatii si apoi le introducem intr-o baza de date.

Initierea si derularea proceselor de vanzare: in fiecare zi veti avea 30 de companii cu care veti stabili contacte, care pot fi transformate in intalniri, oferte si apoi contracte. Uneori aceste procese dureaza cateva saptamani, alteori rezultatele se vor vedea in luni si chiar ani.

Comunicare cu persoane decidente: fie ca vorbim despre e-mail-uri, discutii telefonice sau intalniri. Comunicam si ajungem cu informatii importante la clienti, punem intrebari, ascultam, luam notite si putem apoi oferi solutii pentru nevoile angajatorilor. 

Educatie permanenta: orice angajat din Job Connect primeste carti care il ajuta in dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor cu care intampinam nevoile clientilor. Veti avea timp alocat in cele 8 ore si pentru a citi carti despre: Vanzari, Comunicare, Efiecienta, Dezvoltare Personala, Leadership.

Bookmark and Share