ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Sudor :

Departament: Productie

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate:

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

Suntem Job Connect și  pentru o companie  germană căutăm persoane pentru postul de sudor în aluminiu cu sau fără experiență. Angajatorul activează  în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole (ex. tractoare). Produsele finale au structura din aluminiu.

Profil/Cerinte:

 

Va rugam sa ne contactati dacă aveți studii in domeniul prelucrarilor mecanice sau dacă ați mai folosit aparatul de sudură în diverse lucrări.În cazul în care nu aveți calificarea de sudor, angajatorul vă ajută prin calificare la locul de muncă. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri). Dacă sunteți obișnuit să pregătiți și să verificați aparatele de sudură, să potriviți piesele în vederea sudării, să controlați piesele finite prin utilizarea dispozitivelor de măsură specifice atunci  munca aici o să fie una  ușoară și plăcută.
Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu. 

 

Descriere:

 

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.
Dacă vă regăsiți în descrierea de mai sus și doriți să aflați mai multe detalii cu privire la posturile disponibile, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0753034454 sau la adresa de email candidati@jobconnect.ro.

Cu respect,
Cristian Diculescu 

 

Bookmark and Share