ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Reprezentant vanzari :

Departament: Vanzari

Oras: Bucuresti

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 2 si 5 ani

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

Pentru clientul nostru, o companie ce activeaza in domeniul comercializarii de lubrifianti industriali, suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant de Vanzari pentru zona Bucuresti si Prahova. 

Compania este activa pe piata de peste 10 ani si este unic distribuitor in Romania al unuia dintre cele mai mari branduri de lubrifianti industriali. 
Cu o gama de peste 2000 de produse, compania se adreseaza mai multor tipuri de industrii: Industria textila, siderurgica, Prelucrarea lemnului, Prelucrari mecanice, Industria farmaceutica, a sticlei, feroviara, maritima, alimentara, a constructiilor de masini etc. 

 

Profil/Cerinte:

Sunteti o persoana cu studii de inginerie si interesata de domeniul vanzarilor? Este important ca persoana care va ocupa acest post sa aiba experienta intr-un mediu de productie (departamentul de mentenanta) sau sa fi lucrat cu lubrifianti industriali. Pe langa cunostintele tehnice este important sa fiti o persoana interesata de relationare, de oameni si de domeniul vanzarilor. De asemenea, pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime este important sa detineti permis de conducere si cunostinte de limba engleza la nivel mediu-avansat.

Descriere:

Responsabilitatea dumneavoastra principala in calitate de Reprezentant de vanzari al acestei companii va fi promovavrea si vanzarea produselor companiei in zona alocata. Veti prospecta piata sau veti contacta companii deja existente in baza de date pentru a stabili intalniri. Veti face vizite la clienti, veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia si le veti oferi suport tehnic. De asemenea, veti realiza diverse rapoarte in ceea ce priveste activitatea dumneavoastra. 

Vi se va oferi un salariu fix si comision din activitatea dumneavoastra. De asemenea, compania ofera masina de serviciu, telefon, laptop, GPS. Veti beneficia diferite training-uri folositoare in activitatea dumneavoastra. 
Daca informatiile de mai sus sunt de interes pentru dumneavoastra va rog sa imi trimiteti CV-ul dumneavoastra si un mesaj de intentie pe adresa recrutare@jobconnect.ro. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808

Va multumesc!
Dana Gradinaru

 

Bookmark and Share