ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Reprezentant vanzari - zona Mures :

Departament: Vanzari

Oras: Mures

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 1 si 2 ani

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

 

Clientul nostru este o companie nationala ce activeaza in domeniu de peste 20 de ani. Are ca activitate producerea si comercializarea de usi si ferestre din PVC. Calitatea produselor este recunoscuta la nivel national si european.
In Romania, echipa de specialisti, reprezinta cu succes compania atat in cadrul celor aproximativ 58 de magazine cat si pe teren direct la beneficiari. 
Pentru zona Mures – Covasna - Harghita suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant de vanzari.

 

Profil/Cerinte:

Pentru a va putea desfasura activitatea pe acest post cu succes este important sa fiti o persoana pasionata de domeniul vanzarilor, perseverenta si sa comunicati usor cu cei din jur. De asemenea, este esential sa detineti carnet de conducere, experienta in vanzari de minim 1 an si cunostinte de limba maghiara. Daca ati finalizat cursurile unui liceu sau ale unei facultati cu profil tehnic, sansele dumneavoastra de a ocupa acest post vor creste.

Descriere:

 

Ca Reprezentant de vanzari, veti prospecta zona pentru a identifica noi oportunitati de colaborare si veti tine legatura cu clientii deja existenti. Veti oferi consultanta clientilor pentru a identifica cea mai buna varianta pentru ei. De asemenea, veti negocia si semna contracte impreuna cu acestia. 
Pentru a va putea desfasura activitatea in conditii optime vi se vor pune la dispozitie toate echipamentele necesare: masina, laptop si telefon de serviciu.
Salariul este compus dintr-o parte fixa si comision din vanzarile realizate. 
Daca sunteti interesat de acest post, astept CV-ul dumneavoastra pe adresa recrutare@jobconnect.ro
Va multumesc!
Dana Gradinaru 

 

Bookmark and Share