ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu

Articol scris la data de 15.06.2016   

Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor care doresc sa se dezvolte profesional in domeniul consultantei tehnice. 

Sunt bucuroasa sa discutam mai multe detalii daca dupa lecturarea articolului credeti ca unul dintre cele doua joburi este potrivit pentru dumneavoastra.

 

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul automatizarilor de peste 50 de ani. Compania a pornit ca o afacere de familie iar cu timpul, datorita calitatii produselor si a serviciilor oferite dar si a pasiunii pentru acest domeniu al oamenilor ce fac parte din echipa, activitatea companiei s-a extins in mai mult de 70 tari din lume.

 

In Romania, compania este prezenta inca din anul 2005. Activitatea de vanzare a produselor este sustinuta cu succes de angajatii ce formeaza echipa comerciala din Romania. Alaturi de personalul administrativ exista o echipa de ingineri de vanzari ce activeaza in toata tara.

 

In cadrul acestei companii exista, in momentul de fata, doua oportunitati profesionale interesante. Astfel de posturi se regasesc mai rar in companiile din Sibiu astfel incat cele doua joburi pot fi de interes persoanelor care doresc sa se dezvolte personal si profesional in domeniul consultantei tehnice.

 

Echipa din care veti face parte este formata din oameni veseli, pasionati de domeniul in care activeaza si stabili din punct de vedere profesional. Va regasiti in aceasta descriere? Daca raspunsul este DA, atunci va invit sa descoperiti care sunt responsabilitatile celor doua posturi disponibile.

 

Una dintre oportunitatile disponibile este un post de Consultant Tehnic.

 

Sunteti persoana potrivita daca ati absolvit o facultate de inginerie si va entuziasmeaza ideea de a oferi consultanta tehnica clientilor companiei. Este important sa comunicati eficient si sa identificati nevoile clientilor pentru a le propune cele mai bune solutii, potrivite activitatii lor.

In calitate de Consultant Tehnic, veti oferi consultanta tehnica pre si post vanzare. Va veti ocupa de realizarea ofertelor pe baza cererilor venite de la clienti, veti intocmi echivalari, veti interactiona in permanenta cu echipa de vanzari si veti oferi solutii tehnice atunci cand va fi necesar. In proiecte mai complexe, veti merge la sediul clientilor pentru a oferi sprijin tehnic in realizarea ofertelor.

 

O alta oportunitate este un post de Consultant Tehnic Telesales.

 

Responsabilitatea dumneavoastra principala este de a tine legatura cu clientii companiei, de a oferi consultanta tehnica,

in special prin telefon. De asemenea, veti identifica nevoile clientilor si le veti propune solutii care sa fie potrivite activitatii lor.

Este un job care presupune consultanta tehnica si vanzare prin telefon iar activitatea dumneavoastra se va desfasura in mare parte la birou.

 

Pentru a putea indeplini cu succes responsabilitatile acestui post, este important sa aveti studii de inginerie, sa va entuziasmeze ideea de a discuta cu clientii companiei zilnic la telefon si de a reusi sa le intelegeti nevoile de business pentru a le putea propune solutiile potrivite. Sunt importante de asemenea, cunostintele de limba engleza.

 

Daca doriti sa discutam mai multe detalii despre una din oportunitatile de mai sus, va rog sa ma contactati telefonic, la numarul 0747101808 sau pe e-mail, la adresa recrutare@jobconnect.ro.

Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu distribuirea informatiilor de mai sus catre persoanele pe care le cunoasteti si sunt absolvente de inginerie. 

 

Va doresc o zi frumoasa!

Dana Gradinaru

Bookmark and Share