ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Medici neurologi (rezidenti si specialisti) in Germania :

Departament: Medical

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate:

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

De mai bine de 7 ani suntem alaturi de medicii interesati sa profeseze in sistemul medical german. De-a lungul timpului am stabilit parteneriate directe puternice si de lunga durata cu clinici din diferite zone ale Germaniei. In aceste clinici profeseaza si medici romani pe care noi i-am ajutat sa gaseasca o oportunitate potrivita lor si cu care suntem si acum in contact.

 

In prezent, pentru specializarea neurologie, colaboram cu doua clinici de recuperare din landul Renania de Nord-Westfalia. In cadrul acestor clinici avem disponibile mai multe posturi de medici neurologi atat specialisti cat si rezidenti.

 

Una dintre clinici este printre cei mai mari furnizori de servicii de reabilitare din Germania. Situata intr-un oras cu aproximativ 50.000 de locuitori, clinica dispune de aproximativ 200 de paturi pentru pacienti iar echipa de medici este formata din profesionisti in domeniul neurologic. In cadrul clinicii sunt tratati pacienti aflati in recuperare neurologica in toate fazele.

 

Cea de-a doua clinica face parte dintr-un important lant de clinici din zona si este specializata pe servicii de recuperare neurologice si ortopedice. Sectia de neurologie dispune de 130 de paturi si trateaza aproximativ 1400 de pacienti anual. Orasul in care se afla clinica are aproximativ 18.000 de locuitori.

 

Ambele clinici dispun de aparatura si instrumente de lucru moderne si ofera un mediu placut in care pacientii sunt tratati la cele mai inalte standarde iar medicii se pot dezvolta profesional.   

Profil/Cerinte:

Pentru a profesa ca medic in Germania este necesar sa obtineti un act numit Approbation. Noi va oferim tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a face acest demers si vom fi alaturi de dumneavoastra de la depunerea actelor pentru Approbation, participarea la interviu si mai apoi pe parcursul activitatii desfasurate in clinica.

 

Printre actele necesare obtinerii Approbation-ului se numara si un certificat lingvistic de limba germana (nivel minim B2) si certificatul de conformitate eliberat de Ministerul Sanatatii.

 

Chiar daca in acest moment, nu cunoasteti limba germana la nivel B2 sau nu aveti inca un certificat lingvistic, dar aveti interesul de a profesa in Germania, sunt bucuroasa sa va cunosc si sa vedem impreuna cum va putem fi de folos.

 

Costurile legate de participarea dumneavoastra la interviu (bilet de avion si cazare) le vom acoperi noi. De asemenea, nu percepem niciun tip de comision candidatilor nostri.

Descriere:

Daca pentru dumneavoastra sau pentru o persoana din cercul dumneavoastra de cunostinte, acest post este de interes, va stau la dispozitie pentru mai multe detalii la numarul de telefon 0754048248 sau la adresa de e-mail aplicant@jobconnect.ro.

 

Va multumesc!

Camelia Nistor 

Bookmark and Share