ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Medical Elite Programm in Germania - editie speciala pentru medici specialisti

Articol scris la data de 14.05.2012   

Programul Medical Elite are drept scop cresterea vitezei cu care un medic poate sa ajunga in Germania. A 5-a grupa care va beneficia de program este formata din medici specialisti. Activitatile incep la 1 iulie si se vor desfasura in Germania.

Descrierea companiei:

Clientul nostru este o retea de praxis-uri din Bavaria. Specificul acestor praxis-uri este de Medicina Interna, Ginecologie, Chirurgie & Ortopedie, Medicina Generala. Ele sunt cuprinse in localitati dintre Nuremberg si Wuerzburg (2 orase foarte frumoase din Germania). Aceste praxis-uri se afla in directa coordonare a unui director medical german cu care ne-am intalnit de mai multe ori in Sibiu.

 

Profil/Cerinte:

- diploma de medic specialist in: Medicina Interna sau Medicina de Familie sau Chirurgie;

- limba germana la nivelul de minim A2;

- disponibilitate de a pleca in Germania incepand cu 1 iulie 2012;

- flexibilitate si angajament pe termen lung.

Suntem aici pentru a comunica cu dumneavoastra. Suntem bucurosi sa va raspundem la intreabari prin intermediul unui consultant la numarul 0744549554 sau 0740310774.

 

Descriere:

Pogramul Medical Elite a fost creat cu menirea de a ajuta medici sa creasca viteza cu care isi pot implini scopul de a lucra in Germania. In data de 14 mai, incepe cursul de limba germana pentru a 4-a grupa de medici care invata intensiv aceasta limba. 

Pentru medici specialisti, ne-am gandit sa realizam un program special care sa contina activitati ce se vor desfasura in Germania dupa urmatoarele etape:

1. Incepand cu 1 iulie curs intensiv de limba germana (B1+B2), cate 5 ore pe zi. In acest timp participantii vor intra si in clinicile partenere cu reteaua de praxis-uri si in cabinete functionale unde vor asista personalul medical in sarcinile de zi cu zi. In acest timp, participantii vor primi cazare, masa si training gratuit.

2. De la 1 octombrie, participantii se vor intoarce in Romania pentru a participa la un examen de B2 la FIDES si pentru o scurta vacanta.

3. Incepand cu 15 octombrie, se vor depune actele pentru Approbation si Recunoasterea specializarii. In urmatoarele 6 saptamani, grupul va face un stagiu de pregatire (cazare, masa gratuit + 1500 de euro pe luna).

4. Estimam ca pana pe 1 decembrie 2012, fiecare participant va obtine Recunoasterea Specializarii si isi va incepe activitatea in perioada de proba. Suntem interesati sa detaliem planul de salarizare din acest punct dupa ce am obtinut un CV al dumneavoastra.

 

Inscrierea se face pe baza CV-ului si a pozei.

Va multumim pentru timpul alocat in parcurgerea acestor informatii! Suntem interesati sa primim reactia dumneavoastra fata de acest program si sa realizam un plan de actiune cu dumneavoastra. Puteti primi detalii despre acest proiect telefonand unuia dintre consultantii Job Connect: Catalin Vacon - 0744549554 si Marian Bejinariu - 0740310774.

Ganduri bune si zile vesele!

Bookmark and Share