ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Medical Elite Programm, editia a 4-a, Brasov

Articol scris la data de 24.05.2012   

Programul Medical Elite are drept scop cresterea vitezei cu care un medic poate sa ajunga in Germania. Grupa a 4-a incepe in luna iulie cursul de limba germana in Brasov.

Descrierea companiei:

Job Connect este compania care face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Din 2007 sunt activi in proiecte de recrutare de specialisti pentru companii din Romania, iar din 2008, facem recrutare de medici pentru clinici si spitale din Germania.

Proiectul pe care vi-l propunem este dedicat medicilor care vor sa prinda viteza in demersul de a profesa in Germania. Programul a ajuns deja la editia 3. Primele 2 editii s-au petrecut in Sibiu si Targu Mures.

Suntem aici pentru a comunica cu dumneavoastra. Suntem bucurosi sa va raspundem la intreabari prin intermediul unui consultant la numarul 0744549554 sau 0740310774.

 

Profil/Cerinte:

Cautam de la oamenii cu care lucram:

- o competenta lingvistica de nivelul minim A2 finalizat, inceput de B1;

- flexibilitate in alegerea specializarii: peste 60% din medicii din Germania sunt specializati pe: Ginecologie, Medicina Interna, Chirurgie sau ATI. Pentru a gasi un  job rapid printre optiunile dumneavoastra trebuie sa se gaseasca si aceste specializari;

- activitatile se vor desfasura in Brasov: daca nu locuiti in oras, va putem ajuta sa gasiti o chirie pe perioada cursului;

- disponibilitate: participarea presupune stoparea activitatilor legate de un job si disponibilitate 100%. Job-ul dumneavoastra va deveni acela de a invata limba germana;

- seriozitate si un angajament real. 

Inscrierea se face pe baza CV-ului si a pozei.

Va multumim pentru timpul alocat in parcurgerea acestor informatii! Suntem interesati sa primim reactia dumneavoastra fata de acest program si sa realizam un plan de actiune cu dumneavoastra. Puteti primi detalii despre acest proiect telefonand unuia dintre consultantii Job Connect: Catalin Vacon - 0744549554 si Marian Bejinariu - 0740310774.

Ganduri bune si zile vesele!

 

Descriere:


Bookmark and Share