ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Medic specialist Obstetrică - Ginecologie - Baden Wurttemberg :

Departament:

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate: Germana B2

Acest anunt este disponibil

Descrierea companiei:

Clinica angajatoare se află în landul Baden Wurttemberg, în partea sud - vest a Germaniei, înttr-un oraș cu aproximativ 22.000 de locuitori. 
Secția de obstetrică dispune de săli de nașteri, amenajate confortabil și prietenos pentru viitoarele mame; camere pentru întreaga familie, pentru ca și tatăl să fie alături de mamă și nou născut în perioada spitalizării; saloane speciale pentru vizite. 
Oferă servicii pre și post natale. 
Secția de Ginecologie oferă toată paleta de diagnostic, tratament,  îngrijiri medicale, intervenții chirurgicale din sfera ginecologiei.

Profil/Cerinte:

Pentru a profesa ca medic in Germania este necesar sa obtineti un act numit Approbation. Noi va oferim tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a face acest demers si vom fi alaturi de dumneavoastra de la depunerea actelor pentru Approbation, participarea la interviu si mai apoi pe parcursul activitatii desfasurate in clinica.
 
Printre actele necesare obtinerii Approbation-ului se numara si un certificat lingvistic de limba germana (nivel minim B2) si certificatul de conformitate eliberat de Ministerul Sanatatii.
 
Chiar daca in acest moment, nu cunoasteti limba germana la nivel B2 sau nu aveti inca un certificat lingvistic, dar aveti interesul de a profesa in Germania, sunt bucuroasa sa va cunosc si sa vedem impreuna cum va putem fi de folos.
 
Costurile legate de participarea dumneavoastra la interviu (bilet de avion si cazare) le vom acoperi noi. De asemenea, nu percepem niciun tip de comision candidatilor nostri.

Descriere:

Daca pentru dumneavoastra sau pentru o persoana din cercul dumneavoastra de cunostinte, acest post este de interes, va stau la
dispozitie pentru mai multe detalii la numarul de telefo 0747101808 sau la adresa de e-mail recrutare@jobconnect.ro.
 
Va multumesc!
Eliza Paun

Bookmark and Share