ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2294
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Inginer proiectare mecanica :

Departament: Inginerie

Oras: Sibiu

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 5 si 7 ani

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

 

Recrutam Ingineri – proiectare mecanica pentru clientul nostru, o companie multinationala de origine germana, una dintre companiile lider pe piata in acest domeniu.

Compania, detine licenta OEM (Original Equipment Manufacturer) si se ocupa de manufacturarea cabinelor folosite in constructia autovehiculelor si a utilajelor. Este prezenta in Romania din 2002 cu sediul in Sibiu. Aceasta parte a companiei are ca domeniu de activitate Ingineria mecanica si s-a dezvoltat pe parcursul anilor, echipa fiind compusa din 150 de persoane specializate.

Pentru sediul din Sibiu, suntem in cautarea a patru persoane care sa ocupe postul de Inginer proiectare mecanica.

Profil/Cerinte:

Dumneavoastra sunteti persoana potrivita daca ati absolvit o Facultate cu profil tehnic, aveti experienta minim 5 ani in proiectare CAD in domeniul mecanic (otel sau aluminiu) sau a materialelor plastice.

Este de preferat sa detineti cunostinte tehnice solide de desen tehnic, tolerante, prelucrari mecanice, imbinari, organe de masini si de rezistenta materialelor. Este necesar sa cunoasteti unul din urmatoarele programe CAD: ProE / Creo, Catia, Unigraphics / NX sau SolidWorks. Constituie un avantaj cunostintele asupra modulelor avansate (Sheet-metal, Surfacing, Mechanism).

Totodata este important sa fiti o persoana corecta, flexibila si sa detineti abilitati de comunicare si adaptare in echipa.

Descriere:

 

Responsabilitatile dumneavoastra ca Inginer – proiectant in cadrul companiei sunt de proiectare si modelare a structurilor cabinelor, precum si a componentelor metalice, de aluminiu si plastice.

Daca va considerati o persoana potrivita pentru acest post va pun la dispozitie adresa mea de e-mail job@jobconnect.ro unde va rog sa imi trimiteti CV-ul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la numarul de telefon: 0754048181.

Bookmark and Share