ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Inginer Proiectant - Sibiu :

Departament: Proiectare

Oras: Sibiu

Tip job: Full Time

Experienta job: intre 1 si 2 ani

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

Clientul nostru este o companie cu capital romanesc cu o istorie de peste 22 de ani pe piata din Romania. La conducerea companiei se afla un arhitect cu o vasta experienta in acest domeniu.

Compania produce si comercializeaza obiecte din fier forjat, de la obiecte de decoratiuni mai mici pana la porti, balustrade sau alte obiecte mai mari. In prezent compania este recunoscuta la nivel national pentru lucrarile de exceptie pe care le realizeaza. Produsele sunt unicat si de serie mica iar realizarea lor se face in mare parte manual.

O parte importanta a procesului de fabricarea a acestor obiecte este proiectarea lor. De aceea, in momentul de fata, suntem in cautarea unui Inginer Proiectant care sa se alature echipei. 

Profil/Cerinte:

Sunteti persoana potrivita sa ocupati acest post daca ati absolvit Facultatea de Inginerie si in facultate sau in experienta dumneavoastra profesionala ati fost interesat de proiectare. Este important sa aveti experienta in utilizarea programului AutoCAD. De asemenea, este important sa fiti o persoana sociabila deoarece veti tine legatura cu clientii, le veti oferi informatii sau detalii suplimentare despre lucrarea comandata.

Descriere:

Daca informatiile de mai sus va entuziasmeaza si considerati ca dumneavoastra ati putea completa echipa acestei companii, sunt bucuroasa sa va cunosc. Va rog, sa imi trimiteti CV-ul dumneavoastra, in format Europass, pe adresa recrutare@jobconnect.ro.

Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808.

Va multumesc!

Dana Gradinaru

Bookmark and Share