ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Descriere Job : Economist Contabil :

Departament: Financiar-Contabil

Oras: Romania

Tip job: Full Time

Experienta job: fara preferinta

Certificate:

Acest anunt este expirat

Descrierea companiei:

 

Clientul nostru este companie străină ce are peste 40 de ani experiență în domeniul automotive. În acești ani compania a urmărit să se dezvolte și la nivel internațional, ajungând în prezent, să fie activi în 6 țări raspandite pe 3 continente.
Fabrica din România este prezentă în Sibiu din 2006 și produce componente pentru industria auto și are în jur de 300 de angajați în România.

 

Profil/Cerinte:

Fie că sunteți debutant sau specialist, pentru a vă putea deșfasura activitatea în acest departament este important să aveți studii economice și să fiți familiarizat/ă cu activități legate de contabilitate și legislație financiar – contabilă. Reprezintă un avantaj cunoasterea programului SAP. Este obligatoriu să aveti experiență în utilizarea pachetului MS Office, în special programul Excel și a unui soft de evidență contabilă românească. Din când în când vă veți mai ajuta și de limba engleză, fiind o companie multinațională.

Descriere:

 

Pentru departementul financiar suntem in cautarea unei persoane care sa se alature echipei si sa ajute departamentul care are de realizat urmatoarele activitati:
- plati interne si externe;
- inregistrari contabile;
- pastrare legatura cu reprezentantii bancilor colaboratoare;
- pastrare legatura cu clienti si furnizori   pentru actiuni ce au legatura cu facturarea, plati sau diverse discrepante;
Activitatile contabile sunt impartite pe 3 firme din Romania. Fiecare contabil din echipa indeplineste toate activitatile de mai sus. Situatii noi veti intalni frecvent. Prin cunostinte despre contabiliate si Legislatia din Romania, pofta de a invata lucruri noi si cu suportul echipei va veti imbogati nivelul de intelegere si cunoastere a contabilitatii romanesti si europene.
Pentru departementul financiar suntem în căutarea unei persoane care să se alature echipei și să ajute departamentul care are de realizat urmatoarele activități:
- plăți interne și externe;
- înregistrări contabile;
- păstrare legătura cu reprezentanții băncilor colaboratoare;
- păstrare legătura cu clienți și furnizori pentru actiuni ce au legătură cu facturarea, plăți sau diverse discrepanțe;
Activitățile contabile sunt împărțite pe 3 firme din România. Fiecare contabil din echipă îndeplinește toate activitățile de mai sus. Situații noi veți întâlni frecvent. Prin cunoștințe despre contabiliate și Legislatia din România, pofta de a învăța lucruri noi și cu suportul echipei vă veți îmbogăți nivelul de înțelegere și cunoaștere a contabilității românești și europene.
Daca vă regăsiți în descrierea acestui post, sunt bucuroasă să vă cunosc!
Adina ANGHEL
0754048181
job@jobconnect.ro 

 

Bookmark and Share