ultimele anunturi

Oportunitati interesante in domeniul automatizarilor in Sibiu
Prin intermediul acestui articol doresc sa va prezint doua oportunitati interesante destinate inginerilor (...)

Întrebările care îţi aduc un contract cu un potenţial client
Acest articol oferă recomandări despre cum şi ce fel de întrebări să punem atunci când suntem (...)

statistici

Utilizatori online: 0
Total utilizatori: 2295
Total companii: 1
Joburi: 30

 

Ce esti dispus sa dai la schimb pentru a obtine SUCCES?

Articol scris la data de 27.05.2012   

Un plan preluat de la domnul Napoleon Hill care te ajuta sa obtii performante in telul pe care ti l-ai propus si o invitatie de a ne cunoaste.

Parcurg in momentul de fata o carte scrisa de Napoleon Hill intitulata: "De la idee la bani". Napoleon Hill a studiat cu atentie ce anume i-a facut pe anumiti oameni sa devina bogati si impliniti. Cazurile pe care le analizeaza sunt despre oameni precum: Henry Ford, Thomas Edison, Charles Dickens etc.
 

Capitolul 2 este adresat unui element foarte important in acest drum pe care l-au parcurs aceste nume grozave. Acest element este dat de dorinta arzatoare de a face ceva cu viata noastra. Oamenii cu care noi lucram au un tel si pe noi ne pasioneaza sa-i vedem ajunsi la destinatia pe care o cauta.
Voi detalia mai jos planul sau prin care si alte persoane si-au atins telul. Cu toate ca textul face referire la bani, cred ca el poate fi extins si in cazul in care aveti un scop / rezultat ce poate fi cuantificat, pe care va doriti sa-l atingeti:
 

"1. Stabiliti mental, cu exactitate, suma pe care o doriti. Nu este suficient sa spuneti, pur si simplu, "vreau multi bani". Definiti clar suma.
2. Stabiliti exact ceea ce intentionati sa dati la schimb pentru banii pe care-i doriti (nu poti primi un lucru fara a renunta la ceva).
3. Stabiliti o data exacta la care doriti sa intrati in posesia banilor.
4. Intocmiti un plan pentru a va indeplini dorinta si puneti-l imediat in aplicare.
5. Scrieti o declaratie clara si concisa referitoare la suma pe care intentionati sa o strangeti, mentionand si o data limita. Stabiliti ce intentionati sa dati in schimbul banilor si descrieti clar modalitatea prin care doriti sa-i acumulati
6. Cititi declaratia cu voce tare, de 2 ori pe zi, o data inainte de a merge la culcare si o data dimineata, dupa ce va treziti. In timp ce cititi, imaginati-va, simtiti-va si percepeti-va ca si cum ati fi deja in posesia banilor." (Napoleon Hill, 2012, p. 37).

Dintre toti cei 6 pasi, cel mai mult mi-a atras atentia punctul 2. In multe dintre proiectele in care suntem implicati, le cerem candidatilor sa faca SACRIFICII. Aceste sacrificii, ne confirma ca acel om isi doreste cu adevarat sa isi atinga acel scop.

Daca esti medic, vrei sa obtii un job in Germania, parcurgi acest articol si gasesti informatiile ca fiind utile, te invit sa colaboram. Primul pas este de a te inscrie in baza noastra de date si vei primi informatii despre proiectele noastre. Te invit sa ne lasi datele tale de contact aici http://eepurl.com/lnEHb si vei fi inscris automat la newsletter-ul nostru.

Inscriere in baza noastra de date

* indicates required

Daca vorbesti limba germana si vrei sa faci parte din echipa unei companii multinationale in care poti sa iti dezvolti abilitatile de relationare, comunicare, a lucra cu standarde de perfomanta, te invit sa colaboram. Primul pas este de a te inscrie in baza noastra de date si vei primi informatii despre proiectele noastre. Te invit sa ne lasi datele tale de contact aici http://eepurl.com/lhr8n si vei fi inscris automat la newsletter-ul nostru.

 Subscribe to our mailing list

* indicates required


Daca esti programator, ai un scop care te impinge sa devii din ce in ce mai bun si este mai important pentru tine decat banii pe care ii castigi in prezent, te invit sa colaboram. Primul pas este de a te inscrie in baza noastra de date si vei primi informatii despre proiectele noastre. Te invit sa ne lasi datele tale de contact aici http://eepurl.com/l6qPP si vei fi inscris automat la newsletter-ul nostru.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Eu sunt Cătălin Vacon si sunt aici pentru a face posibilă întâlnirea oamenilor meniți să lucreze împreună.

Gânduri bune!

Bookmark and Share